lauantai 12. toukokuuta 2018

Summer Bucket List 2018

Hei ihanuudet.
Kesä on tullut suomeen ja säät on aivan mahtavia, joten päätin nyt tehdä perinteisen summer bucket listan. Tässä on muutama mitä ajattelin, tietenki näitä voi tulla lisää mutta tässä on nyt aluksi. 

1. Road trip 
 -Matkustaa johonkin suomen sisällä kavereiden kanssa. Oon aina halunnu käydä Hangossa tai jossain missä olen käynyt esimerkiksi lapsena, mutta en välttämättä muista siitä mitään. 

2. Rannalle
 -Rannalle meneminen on pakollista kesäsin, koska siellä voi ottaa aurinkoa ja uida ja syödä hyviä herkkuja ja viettää vaan hyvää aikaa. Myös yö uintia voi harrastaa, se on todella jännittävää. 

3. Luonto kävely
 -Jonkinlainen kesä retki metsään, kävelyt luonnossa on kivoja, koska ne rentouttaa todella paljon. Vaikka en ole ötököiden ystävä, silti on aina kiva päästä kaupungista pois. Tykkään kävellä pitkiä kävelylenkkejä. Koirankin voi ottaa mukaan matkaan. 

4. Piknik 
 -Piknikit on aina hyvä idea. Voi ostaa kaikkia hyviä herkkuja ja marjoja, jotain limua tai mehua. Ottaa lempi viltti mukaan ja pyöräillä lähelle ja nauttia säästä hyvässä seurassa tai yksin. 

5. Pyöräily
 -Pyöräily on ilmaista hyvää liikuntaa ja itse tykkään pyöräillä paljon kesäsin. Kuntonkin vähän kasvaa kun en yleensä urheile niin paljon. 

6. Auringon lasku
 -Katsoa auringon laskua jossain mukavassa paikassa tai auringon nousua myös jos jaksaa valvoa pitkään tai jos ei mene ollenkaan nukkumaan. Ne ovat todella kauniita ja niistä saa myös hyviä kuvia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti