maanantai 18. kesäkuuta 2018

Valokuvauksen tarvikeet

Hei kaikille :) Kesäkin on tullut suomee vihdoin :) ajattelin kertoa vähäsen millä kameralla kuvaan ja mitä mun valokuvaajan tarvikkeisiin kuuluu.

Kamera: Canon 1000D Linssi 18-55mm perus linssi joka tulee yleensä mukana kun ostaa kameran.

Tarvikkeet: kamera laukku, jalusta,tele-makro objektiivi 70-300mm 1:4-5.6, muutama muistikortti :D,muistitikkuja,laturi akulle,puhdistus liina,pumppu että saa pölyä pois(väliaikainen enneku saan ostettua kunnon puhdistus setin) ja erillaiset rekvisiitat mitä keksin.

Aikeena olisi hankkia tietenkin viellä vaikka ja mitä kameralle ja ehkäpä uuden kameran kokonaan,koska oma kamera vaikka rakas onkin alkaa olemaan jo aika vanha. Mutta kuvaan sillä niin kauvan kun vain mahdollista.

Oon miettiny paljon että tekisin tänne blogiin vinkkejä miten aloittelija valokuvajan pitäisi tietää kun alottaa kuvamaan ja muita vinkkejä vaan mitä keksin. Saa laittaa ideoita mitä haluaisitte tietää valokuvauksesta, sillä nyt voin päteä, koska valmistuin koulusta ja nyt koen olevani valokuvajaa. Paljon on vielä opittavaa,mutta silti olen paljon parempi kuvamaan kuin 2 vuotta sitten.


Jos haluaa pysyä ajan tasalla minun kuvastani niin instagramissa näkee aina parhaiten tuoreittammat: fotossbyanni


anni :>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti