lauantai 5. toukokuuta 2018

Kymmenen kysymyksen haaste

Hei blogikansalaisille (: 
Selaisin blogit.fi sivua, mietin mitä postauksia ihmiset on tehnyt ja mikä olisi nyt kiinnostava. 
Sitten löysin blogin, missä oli tehty tämä sama kysymys haaste, joten päätin itsekkin tehdä saman. 
Kyselyihin on aina hauska vastata. 

1. Minkä asian haluaisit toteuttaa lähitulevaisuudessa?

- Haluaisin lähteä roadtripille johonkin mukavaan paikkaan ja ottaa sieltä paljon kuvia. On suunitelmissa yksi paikka,mutta en vielä ole saanut aikaseksi. 

2. Jos olisit sarjakuvahahmo, niin mikä olisit?

- Olisin Minnihiiri, koska hän ainut minkä nyt sain mieleen :D Välillä kun on tyttömäinen olo silloin käytän myös mekkoja ja korkkareita, niin kuin Minni. 

3. Bravuurisi keittiössä?

- Niitä on muutamia, en tiedä, varmaankin pasta ja tomaattisoosi, koska se on helpoin? Teen myös hyvää makaroonilaatikkoa ja pannaria. Tykkään tehdä paljon ruokaa itse,mutta nykyään ei ole aikaa ollenkaan ja nyt kun asuu yksin, en jaksa vaivautua. 

4. Miten näet blogisi tulevaisuuden?

- Tuskin edistyy mihinkään, koska olen siirtymässä youtuben puolelle, mutta harratus mielessä. Postailin ennen enemmän ja nykyään postaan kun siltä tuntuu, joten en usko että miteen suurta tulevaisuuden suunitelmaa tällä blogille. 

5. Podetko koskaan maailmantuskaa?

-  Välillä joo, en sen enempää osaa kommentoida asiaa. 

6. Ideaali vapaapäiväsi?

- Jossain ihanassa spaassa hyvässä seurassa ja lasi viiniä tai sitten joku piknikki jossain ulkosalla. 

7. Kadutko mitään tekemiäsi ratkaisuja?

- Kadun monia, mutta toisaalta niistä on virheet opittu, joten yritän nykyään enemmän miettiä monenlaisia vaihtoehtoja ja ratkasuja. 

8. Miten mies saa sinut nauramaan?

- Kertomalla jonkun hauskan tarinan omasta elämästään tai jos heittää jonkun hyvän vitsin. Itsellä on hyvä huumorintaju joten jos miehellä on myös niin sitten tuskin ollaan hiljaa ollenkaan. 

9. Miten otat tästä kesästä irti parhaat palat?

- Olen töissä koko kesän, joten varmaan yritän siinä välissä rentoutua, olla kavereiden kanssa ja nauttia kesästä sen minkä pystyn. 

10. Oletko illan virkku vai aamun torkku?

- Olen illan virkku, en ole yhtään aamu ihminen. Tykkään nukkua pitkään, silloin kun on vaan mahdollista. Saan illalla aina kaikki asiat tehtyä, koska silloin on eniten energiaa. On ollut kauheita vaikeuksia nousta aamulla aikaseen ylös työharjotteluun, mutta kahvin avulla aina saa päivän käyntiin.


anni :> 

instagram: fotossbyanni
snapchat: annixxoo 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti