keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Take Me To The Ocean

Hola,
Tänään on ollut aivan ihana sää! 24 astetta näytti mittarissa ja otin aurinkoa pihalla. On ollut todella vauhdikas viikko! Nähny paljon kavereita ja siskon. Asuntokin alkaa näyttä jo tosi kivalta! Vähäsen vielä kesken mutta kyllä siitä tulee vielä ihana! Ihanaa saada sisustaa oma asunto! 
Maantaina näin Ellaa ja käytiin terdellä ja testamaassa Friends And Burgers uusi pikaravintola Helsingissä. Oli aivan ihanat hampparit! Ihanku jostain mainoksista! Aika kallista,jos mäkkiin vertaa,mutta pitihän sitä käydä kokeilemassa jotain muutakin (; Tiistaina tuli rakast pikkusisko kylään ja katotiin leffa ja otetiin kuvia. Oon nyt päätäny et haluun ottaa kaikkien kaa poloroid kuvia,kun on se kamera kuiteskin olemassa. 
Tänään kävin kaupungilla saamassa todistuksen työpaikasta,missä olin. Oli mukavaa nähdä työporukkaa,koska ne olivat aivan ihania! 
Huomenna nään Henniä ja pidetään tyttöjen ilta. Perjantaina varmaankin Maken kanssa keksitään jotain hauskaa! Lauantaina ehkä grillamaan?! Sunnuntaistai en vielä tiedä,ehkä perus siivouspäivä tai sit jotain muuta. 
Tänään käytin mun ihana vanhuksen ulkona, kisu oli kyllä todella innoissaan ja alkaa tottumaan kävellä rapussakin. Yleensä kannan sen,ettei koirat hyökkäisi sen kimppuun! Juhannuksesta en vielä tiedä koska en oikein pidä mistään pyhäpäivistä,koska pitää aina keksiä jotain tekemistä ja ei huvita yhtään. Ja kun ei ole mökkiä minne mennä niin stadissa on silloin aika tylsää...Katsotaan toteutuuko mun toive päästä mökkeilemään tänä kesänä(pidetään peukkuja)! 
Pahoittelen paljosta tekstistä! x) 


Lempijuoma kesällä :P


Niin ihania kuvia kisusta :)

Löysin vihdoin marmori kuoren puhelimeen =)



  ulkoilun jälkeen hiiren kimpussa =)




anni <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti