perjantai 16. kesäkuuta 2017

Kesän lempparit

Heippa ihanuudet!
 Tässä postauksessa haluan jakaa siitä mitä käytän kesällä ja mitkä ovat minun lempituotteita/asioita.  Tälle kesälle ei ollut mitään isoja suunitelmia,enkä edes aijo tehdä suunitelmia vaan rullaan vaan meiningin mukaan. Unirytmi on mennyt täysin sekaisin ja enkä ees aijo korjata,koska ei tarvitse.  Postauksia on tulossa jonkun verran kunhan saan aikaseksi,oli vähän netti ongelmia joten sentakia ollut hiljaista. 
Toivon että vietätte hyvän kesän miten sitten vietättekin (: 

Näistä aurinkorasvoista on kuullu todella paljon hyvää ja päätin nyt sitten kokeilla. Tuossa on siis öljy ja after sun. Tuoksuvat ainakin todella hyvältä! Prismoista ja sokoksista pitäisi löytyä. 

Lippis on mulla aina must have,koska saan niin helposti auringon pistoksen että parempi lippis päässä kuin viettä päivä sängyssä. 

Aurinkolasit! Nää on H&M ja oon ollu ihan rakastunut noihin. Ehdin jopa kadottaa ja löytää ne jo :D 

Puhelin ja kuulokkeet,jotta voi kuunnella hyvää musiikkia ja tulee hyvä fiilis! (sain uuden kuoren puhelimeen ja se on ihana,koska siinä on tiikeri!) 

Vettä pitää joudu paljon kesäsin,joten on hyvä olla hieno muki mistä juoda,koska muuten sitä ei juo jos on ihan tylsä muki. Tuo muki on starbucksista ostettu ja tykkään koska se on ISO! 

Kynsilakka,että kynnet näyttäisi hyvältä, vaikka kuvassa näkyy että omista kynsistä on jo lähtenyt vähäsen mutta ei se mitään haittaa. 

Huulikiilto tai rasva on aina hyvä olla,koska huulet pitää koskeuttaa. Kesällä jotenki tykästyny tuohon VS huulikiiltoon pitää pitkään huulet hyvänä. 

Kasvovesi Rimmeliltä oon ollu todella tyytyväinen kyseiseen tuotteeseen. Raikastaa ihanasti kasvoja ja tuotta voi käyttää ennenkun laittaa meikkiä ja sen jälkeen myös! Oon huomannu että meikkini on pysynyt paljon paremmin tuon avulla! Kesällä käytän vähän meikkiä,koska haluan että iho hengittää mutta välillä jos on juhlat tai lähtee ulos nii on kiva laittautua ja kiva että meikki pysyy pitkään. Eikä sula pois :D 

Saippuakuplat on ihania ja tulee lapsuus mieleen ei ole pakollista mutta hauskaa tekemistä, jos on tylsää kesällä. 

Väliaikaset tautoinnit on todella hyviä kesälle,koska ne eivät ole oikeita ja niitä voi laittaa kuinka paljon haluaa. Festareille nämä ovat todella hyvät. Tuli vähäsen lapsuus ajat tästäkin mieleen. Näitäkin etin varmaan parisen viikkoa ja tänään vihdoin löytyivät. On se taitolaji hävittää kaikkee tänne pieneen yksiöön :D 

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE! <3 

anni :>



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti